#15martie #șîeu

Şi botoşănenii vor o infrastructură mai bună. Aproximativ o sută de persoane au răspuns apelului făcut de asociaţia civică „Mişcarea pentru Dezvoltarea Moldovei” şi au protestat pe 15 martie, pentru 15 minute, la ora 15:00, în faţa Prefecturii Botoşani.

Tineri cu copii şi persoane trecute de prima tinereţe şi-au unit glasul într-un puternic „#şîeu”, sloganul devenit celebru al celor care vor o infrastructură decentă. Botoşănenii vor autostradă care să lege Moldova de vestul ţării, dar şi drumuri naţionale şi judeţene pe care să poată circula fără riscul de accident sau de a-şi strica maşinile.

Aşa că, la ora 15:00, protestatarii au întins pe pavajul din faţa Prefecturii un „metru de autostradă”, pe care un grup de copii s-au plimbat cu trotinetele. De asemenea, au fost desfăşurate bannere prin care cei prezenţi şi-au arătat nemulţumirea faţă de faptul că Moldova a fost lăsată la coada investiţiilor în infrastructură în ultimii 30 de ani, indiferent de culoarea politică a partidelor aflate la guvernare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.